Feronerie, Case de Bani, Manere Usi
Inapoi
 • INCUIETOARE INGROPATA CAMBIO FACILE INCUIETOARE INGROPATA CAMBIO FACILE

  Pret: 700,00 RON

  Pret vechi: 750,00 RON

 • INCUIETOARE ELECTROMAGNETICA INCUIETOARE ELECTROMAGNETICA

  Pret: 330,00 RON

  Pret vechi: 365,00 RON

 • INCUIETOARE INGROPATA CU MANER INCUIETOARE INGROPATA CU MANER

  Pret: 500,00 RON

  Pret vechi: 540,00 RON

Inainte

Termeni si conditii

1. Elemente definitorii
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre CISA CENTER SRL, prin intermediul magazinului virtual www.cisacenter.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala CISA CENTER Srl, avand sediul social in Bucuresti,  Str. Pomarla nr 2, Bl. B20, Sc. 2, Ap. 35, sector 4, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/251/1192, CUI RO371149.
Bunuri - orice produs, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Documente contractuale

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.cisacenter.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.
Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-urile anterior mentionate, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat. Produsele comercializate prin intermediul www.cisacenter.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

3. Cesionarea si Subcontractarea
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii , cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

4. Confidentialitate

 

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. Cisa Center Srl nu oferã, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane fãrã acordul dumneavoastrã explicit.

 

5. Declinarea responsabilitatii

 

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionatã de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda Cisa Center Srl nu fi poate fi facuta responsabilã in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximã a obligatiilor fatã de orice client in cazul nelivrãrii sau livrãrii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

 

6. Service-ul si garantia produselor

 

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au garantia oferita de 24 luni de la data livrarii. Fiecare produs care beneficiazã de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.

 

Nu se acorda garantie pentru daune provocate din cauza neatentiei sau neglijentei, greselilor de instalare si retinere, reparatii/reglaje efectuate de persoane neautorizate, de schimbari ale starii originale a produsului, de influente naturale (rugina, intemperii) sau de pastrare in conditii improprii, spargerilor si  pagubelor mecanice datorate transportului necorespunzator; Nu se acorda de asemenea garantie produselor electrice care  au fost montate de persoane neautorizate ( in sensul prezentelor conditii termenul „persoane autorizate” se refera la  persoane fizice sau juridice care au in lista activitatilor autorizate Lucrari de instalatii electrice -  Cod CAEN 4321 ) .

 

7. Litigii

 

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completatã prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantã: Consumatorul are dreptul sã notifice in scris comerciantului cã renuntã la cumpãrare, fãrã penalitati si fãrã invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai dacã este in conditii perfecte, sigilii intacte, accesoriile si consumabilele aferente, ambalajul original nedeteriorat, adicã acestea sã nu prezinte sub nici o formã semne de uzurã sau consum. Cheltuielile de returnare a produselor livrate in situatia exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului, sunt in acest caz in sarcina noastra. Denuntarea de contract se face numai in scris. Cisa Center Srl este obligata sa ramburseze sumele plãtite de consumator in cel mult de 30 de zile calendaristice.

 

Litigiile apãrute intre utilizatorii acestui site Cisa Center Srl vor fi rezolvate pe cale amiabilã. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilã, competenta revine instantelor de judecatã romane.

 

8. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


Cisa Center isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.