Cilindri


Cilindri Cisa sunt produse de înaltă calitate, proiectate pentru a oferi un nivel ridicat de securitate pentru diverse tipuri de încuietori. Acestea sunt caracteristicile tehnice principale ale cilindrilor Cisa:

  1. Tip de cilindru: Pot fi cilindri europeni sau ovali, în funcție de preferințele utilizatorului și de tipul de încuietoare în care urmează să fie instalat.

  2. Rezistență la burghiere și/sau rupere: Cisa proiectează cilindri cu o rezistență ridicată la încercări de forțare, inclusiv împotriva echipamentelor de forțare sau rupere.

  3. Cheie necopiabilă: Cheile sunt realizate cu profilul RS3 AP4S Astral S Asix, ceea ce le face extrem de dificil de copiat sau reprodus fără autorizație.

  4. Finisaj culoare: Disponibil în variante de culoare auriu sau nichelat, pentru a se potrivi estetic cu diverse tipuri de încuietori și de decoruri interioare.

  5. Buton interior (la cerere): Poate fi configurat cu un buton la interior pentru a facilita utilizarea din interior, în caz de urgență sau în alte situații specifice.

  6. Accesorii incluse: În dotare, cilindrii Cisa vin cu 3 chei sau 5 chei și un surub pentru prinderea cilindrului, cardul de identifcare a cheilor cu regim special de multiplicare..

  7. Rezistență la condiții de mediu nefavorabile: Acești cilindri sunt rezistenți la intemperii, la ciclurile de îngheț și dezgheț, precum și la salinitate, ceea ce îi face potriviți pentru diverse medii și condiții de instalare.

  8. Cilindru profesional cu grad înalt de siguranță: Cisa oferă cilindri de înaltă calitate, proiectați și fabricați pentru a oferi un nivel ridicat de siguranță și protecție împotriva efracției.

În ansamblu, cilindri Cisa reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută un nivel ridicat de securitate și durabilitate pentru sistemul lor de încuietoare.

Consimțământ pentru cookie-uri