Incuietori


Feronerie, incuietori si yale, sisteme inchidere de inalta siguranta utilizate în diverse contexte, cum ar fi în locuințe, birouri sau alte spații comerciale:

  1. Încuietori yale electromagnetice: Acestea sunt încuietori care au bobina incorporata si pot functiona atat mecanic cat si electric și sunt adesea utilizate în sistemele de acces controlat video interfonie. Aceste incuietori yale pot fi aplicate sau ingropate in usa. Incuietorile electromagnetice Cisa sunt compatibile cu toate accesoriile internationale de video interfonie.

  2. Încuietori mecanice de inalta siguranta cu cheie dublă barbie: Acestea sunt încuietori care au mecanism pe baza de verturi care necesită o cheie tip seif (dubla barbie) pentru a fi deschise sau închise. Aceste incuietori pot fi aplicate pe usa sau ingropate in profilul usii, sunt reversibile, pot fi montate pe stanga sau pe dreapta usii.

  3. Încuietoare recodabilă Cambio Facile Cisa cu cheie tip seif: Acestea sunt încuietori care pot fi reconfigurate fara a demonta incuietoarea din usa pentru a accepta o cheie nouă sau o combinație nouă, permițând un control mai mare asupra accesului. Ele sunt similare cu încuietorile tip seif și sunt adesea utilizate în sistemele de siguranță în care este necesară schimbarea frecventă a accesului.

  4. Control acces video interfonie: Acesta este un sistem care integrează atât un sistem de interfonie, pentru comunicare vocală între utilizatori și vizitatori, cât și un sistem de control al accesului, care permite deschiderea ușii de la distanță

Toate aceste tipuri de încuietori și sisteme de securitate sunt folosite pentru a asigura accesul sigur și controlat în diverse spații și pentru a proteja bunurile și persoanele împotriva intruziunii și a accesului neautorizat.

Acest website foloseste cookie-uri pentru o buna functionare a acestuia si pentru monitorizarea traficului pe site.