Lacate


Principalele caracteristici tehnice ale lacatelor blindate Cisa sunt:

  1. Carcasa: Fabricată dintr-un monobloc din otel special, această carcasă este proiectată pentru a rezista la încercările de tăiere și burghiere. Tratamentul anticoroziv aplicat ajută la prelungirea duratei de viață a lacatului și la protejarea împotriva deteriorării cauzate de factorii de mediu.

  2. Cilindru: Cilindrul lacatului este protejat de o rozetă din otel special, o caracteristică care adaugă un nivel suplimentar de securitate sistemului de închidere.

  3. Chei: Lacatele sunt furnizate cu chei din alamă nichelată, având un profil special pentru a asigura o compatibilitate și securitate sporite. Aceste chei sunt concepute pentru a fi necopiate, ceea ce înseamnă că sunt foarte dificil de duplicat fără autorizare specială.

  4. În dotare: Lacatele sunt livrate cu două chei necopiate cu profil AP4, oferind utilizatorilor un control acces ridicat.

Este important să menționăm că aceste caracteristici tehnice sunt orientative și pot varia în funcție de modelul specific de lacat blindat Cisa și de cerințele de securitate ale fiecărei aplicații individuale. Este recomandat să consulți specificațiile produsului pentru detalii exacte înainte de achiziționare.

Acest website foloseste cookie-uri pentru o buna functionare a acestuia si pentru monitorizarea traficului pe site.