Sisteme antipanica


Sistemele antipanica sunt elemente vitale pentru siguranța în spațiile publice și comerciale, în special în situațiile de urgență cum ar fi incendiile sau alte situații critice. Aceste sisteme permit deschiderea rapidă și ușoară a ușilor în caz de evacuare, reducând riscul de blocaj sau aglomerare în punctele de ieșire. Iată câteva elemente și componente specifice ale sistemelor antipanica:

  1. Bara antipanica pentru uși: O componentă esențială, care poate fi acționată ușor în caz de urgență pentru a deschide ușa.

  2. Articol 59011 antipanica Cisa: Un produs specific al firmei Cisa, o versiune componibila a unui sistem antipanica care sa asigure mai multe puncte de inchidere

  3. Feronerie antipanica: Include toate componentele care permit funcționarea completa a sistemului antipanica, clanta externa cu cilindru incorporat pentru controlul accesului din exterior, zavoare pentru inchidere suplimentara.

  4. Manere antipanica: Manerele special concepute pentru a fi ușor de utilizat în situații de urgență.

  5. Manere antipanica pentru uși PVC: Manere special adaptate pentru ușile din PVC, asigurând compatibilitate și funcționalitate optimă.

  6. Mecanism antipanica aplicat Cisa: Un mecanism specific dezvoltat de Cisa pentru a functuona sistemele antipanica fara incuietoare ingropata in usa.

  7. Manere antipanica reversibile: Manere care pot fi montate atat pe stanga, cat si pe dreapta usii, in functie de cum sunt pozitonate balamalele usii.

  8. Clantă externă antipanica: Componentă ce poate fi acționată din exterior pentru a facilita accesul în situații de urgență.

  9. Zavor de închidere suplimentar antipanica: O caracteristică adițională pentru siguranța sporită a ușii, asigurându-se că rămâne complet închisă în timpul unei situații de urgență.

Toate aceste componente sunt esențiale în asigurarea unui mediu sigur și eficient în caz de urgență, permițând evacuarea rapidă și fără probleme a persoanelor din clădire.

Consimțământ pentru cookie-uri